OBAVJEŠTENJA I REZULTATI

Rang lista kandidata za dodjelu stipendija posebno nadarenim učenicima srednjih škola na području Tuzlanskog kantona u školskoj 2023/2024. godini

Komisija za razmatranje prijava po raspisanom Konkursu za dodjelu stipendija posebno nadarenim redovnim učenicima srednjih škola na području Tuzlanskog kantona u školskoj 2023/2024. godini objavljuje:

Rang listu kandidata za dodjelu stipendija posebno nadarenim redovnim učenicima srednjih škola na području Tuzlanskog kantona u školskoj 2023./2024. godinu i Listu kandidata koji ne ispunjavaju uslove, neblagovremene i nepotpune prijave.

Liste su objavljene na internet stranici Ministarstva obrazovanja i nauke Tuzlanskog kantona dana 11.12.2023.godine. Rok za podnošenje prigovora traje tri dana i može se podnijeti zaključno sa 14.12.2023. godine.

Molimo roditelje/staratelje učenika koji su stekli pravo na stipendiju, da dostave kopiju lične karte (nije potrebno ovjeravati) i kopiju bankovnog računa učenika (nije potrebno ovjeravati), najkasnije do 15.12.2023. godine, lično na portirnicu Ministarstva obrazovanja i nauke Tuzlanskog kantona ili putem e-maila: alisa.memic@montk.gov.ba, radi pripreme ugovora za dodjelu stipendija. Ukoliko kandidat nema bankovni račun, može se dostaviti bankovni račun roditelja uz naznaku da je račun jednog od roditelja.